Going the extra mile

Expediteur voor temperatuur gecontroleerd vervoer

Milestone Fresh biedt een breed scala van transport, opslag en supply chain-oplossingen, die tegemoet komt aan al uw temperatuur gereguleerde logistieke behoeften.

Door intensief samenwerken tot de beste expeditie oplossingen komen

Onze doelstelling is het verbeteren van de logistieke processen en het transport van onze klanten. Om onze doelstelling te bereiken investeren we veel in onze relaties met klanten en agenten. Door middel van een intensieve samenwerking, bij het zoeken en realiseren van de beste expeditie oplossingen voor uw situatie, komen we gezamenlijk tot een verbeterd logistiek proces.

Going the extra mile!

Een belangrijk principe voor succes voor alles in het leven, is de bereidheid om net dat beetje extra te doen (Going the extra mile). In het bedrijfsleven betekent dit de bereidheid om met een positieve inslag, meer en betere inzet te leveren, dan waar je voor wordt betaald.

Going the extra mile!

Een belangrijk principe voor succes voor alles in het leven, is de bereidheid om net dat beetje extra te doen. Voor ons betekent dit de bereidheid om met een positieve inslag, meer en betere inzet te leveren, dan van je wordt verwacht.

Milestone Group

Milestone Fresh is onderdeel van Milestone Group. Totaalleverancier van logistieke diensten, waaronder luchtvracht, zeevracht, expeditie, douane afhandeling, opslag in eigen beheer en bederfelijke goederen afhandeling.

Milestone Fresh op Schiphol

T +31 (0)88 6220470

Meer informatie?

U kunt dit formulier gebruiken om een vraag aan ons te stellen of een offerte aan te vragen.

Zending boeken